ORGANITZADORS

 

LES ARTISTES LOCALS

safe_image.php

Les Artistes locals son l’ Alba Aluja, Irene Benavent i Georgina Llauradó.
La companyia neix oficialment al Març de 2006, concretament el Dia 27 de Març, Dia Mundial del Teatre, deu anys després d’haver-se conegut al Bravium Teatre de Reus.
El primer que fan és muntar Cold Cream amb l’ajuda de l’amic Guillem Albà, un petit espectacle de 20 min. que tindran el plaer de representar en el Cafè del Trapezi’06 organitzat per Perejil’s Sounds.
Participen també durant dos anys a la Festa del Renaixement de Tortosa, fent teatre de carrer, amb els seus personatges Nuri i Lourdes. No és fins més d’un any després, que decideixen muntar “¡Porque yo lo valgo!”,la història de la Nuri i la Lourdes, dues dones de fer feines que expliquen la història de la seva amistat en un escenari. Després d’això, tot i que cada estiu organitzen els seus tallers a Reus, cada una té l’oportunitat de desenvolupar les seves trajectòries professionals per separat. I no és fins 4 anys més tard que no enceten un nou cicle a dins de la trajectòria de les seves carreres professionals. Al setembre 2012 tornen amb força. Després d’un nou taller d’estiu, decideixen embrancar-se en un nou projecte: “Tots els dilluns del món”. Uns tallers de teatre que aquest cop faran a l’hivern, per a joves i adults al Bravium Teatre de Reus, i que ara mateix es el tercer hivern que funcionen amb gran èxit i llista d’espera.

A banda de disfrutar i veure créixer i evolucionar als alumnes dels seus tallers, Les Artistes Locals , actrius i docents i agitadores culturals, han encetat dos festivals, tots dos pioners en les seves modalitats:
– Quarts de Teatre – Festival trimestral de Microteatre en col.laboració amb Perejil’s Sounds.
– RTM Festival (Reus Teatre Musical) – 1er Festival de Teatre Musical de Petit Format

Amb 10 anys de trajectòria i dos premis per la seva tasca cultural Premi Vermuts Miró Etiqueta Negra a la Cultura 2015 i Premi Amenós als que més enganxen 2015, la companyia decideix tornar a pujar a l’escenari amb un text l’Helena Serra, “Sandàlies” amb direcció de Benjamin Miguel Miralpeix i Manu Barroso (Cia. Lucky Luke) que agafen el relleu a David Pintó.

“Sandàlies” continua girant després d’haver-se estrenat al Castell d’Escornalbou, haver passat pel Festival de Microteatre de Cornellà, el Festival NanoTeatre i haver estat seleccionada  entre totes les peces d’aquest últim festival per a participar a l’última edició del Festival Píndoles.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s